5 Haziran 2012 Salı

Lida Zayıflama Hapı Ve Ten Güzelliği Maskesi


Kilo vermek bir süreç işidir. Bu süreçte kişilerin kilolarına dikkat etmelerinin yanında, tenlerine de önem vermeleri gerekmektedir. Lida zayıflama hapı ve ten güzelliği maskesi birlikte kullanıldığında kilo verimi konusunda ve güzellik konusunda bayanların ve bayların istenilen sonucu elde etmelerine yardımcı olacaktır. Bu nedenden dolayı lidayı kullanırken uygulayabileceğiz çeşitli ten güzelliğine yardımcı maskeler sayesinde, cildinizi daha güzel bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
ten maskesiLida zayıflama hapı ve ten güzelliği maskesi doğru olarak uygulandığında; ikisi de çok iyi sonuçlar verecektir. Bu nedenden dolayı düzenli olarak uygulanmaları tavsiye edilmektedir. Bilinmesi gereken bir durum vardır. Güzellik ve kilo verme işlemi, yukarıda sizlere de yazdığımız gibi bir süreç işidir. Kişilerin bir anda iyileşmek istemeleri, ciltlerinin sanki on dakika içerisinde güzelleşeceğini düşünmeleri, sahip oldukları kiloları su gibi çok kısa sürede akıtacaklarını sanmaları boş bir hayal hatta düşünülebilecek saçmalıktan başka bir şey değildir. Bunu biz değil, bir çok uzman söylemektedir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken düzenli olarak ve belirli süreç içerisinde kilolarınızdan kurtulamanız, cildinizde meydana gelen çirkinliğe sebep olan etkenleri ortadan kaldırmanızdır.
Ten Güzelliği Maske Tavsiyeleri
  1. Çok az takriben bir avuç kadar civan perçemi ile yarım avuç olacak kadar lavanta çiçeğini sert bir zeminde beraber dövünüz. Ortaya çıkmış ve elde etmiş olduğunuz posaya yumurta sarısı ilave ediniz. Daha sonra bu karışıma badem yağı ekleyiniz. Badem yağı eklediğiniz karışımı krem kıvamına gelinceye kadar yoğurunuz. Hazırlamış olunan bu karışımı bir kavanoza koyunuz ve serin bir yerde bekletiniz. Ten güzelliğinizin artmasına yardımcı olacak bu kremi, vücudunuza belirli zamanlarda masaj yaparak sürmeniz tavsiye edilmektedir.
  2. Bir miktar kırlangıç otu (Bir avuç kadar olması tavsiye edilir.) ve bir miktar papatya (Bir avuç kadar olması tavsiye edilir.) yarım saat kadar bir süre zarfında tuzlu su içinde kaynatınız. Daha sonra kaynattığınız bu karışımı süzerek, çıkan sıvıyı boş bir kaba koyunuz. Dinlendirmiş olduğunuz bu sıvı sayesinde, gün aşırı oturak banyosu uygulamanız tavsiye edilmektedir.
  3. Bir miktar akasya çiçeği ve kırmızı gül (Takriben bir avuç olması tavsiye edilir.) on beş dakika kadar kaynar suya koyup bekletiniz. Daha sonra bu karışımı sıkınız.  Sıkarak elde etmiş olduğunuz sıvı içerisine, yumurta akı ile beraber dövülmüş lavanta çiçeği tozu ilave ediniz. Daha sonra şampuan kıvamına gelinceye kadar karıştırınız. Teninizin kadife tarzı, hem yumuşak hem güzel ve saçlarınızın ipek gibi görünmesini sağlayabilecek bu şampuanla sabah akşam el, yüz ve saç banyonuzu yapmanız tavsiye edilmektedir.
Lida zayıflama hapı kilo veriminizi hızlandırırken, fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olurken, siz de ten güzelliğinize dikkat ederek istediğiniz güzel vücuda sahip olabilirsiniz. Lida zayıflama hapı ve ten güzelliği maskesi çekici olmak isteyen bay ve bayanlar tarafından uygulanabilir. Ve tamamı ile doğaldır.

0 yorum:

Yorum Gönder