5 Haziran 2012 Salı

Lida Ve Çillere Karşı Önlem


Güzel görünmek için kilo verme ile meşgul olan bayanlar, ciltlerine de önem vermek zorundadırlar. Lida ve çillere karşı önlem alma sayesinde kilo verimi sırasında yüzünüzde oluşan fazla çilleri ortadan kaldırabilirsiniz. Lida zayıflamanıza yardımcı olurken, sizlere tavsiye edeceğimiz çillere karşı önlem için kullanacağınız ufak kürler sayesinde çil sorunlarınızı da engelleyebilirsiniz.
çillere karşı önlemÇiller bazı bayanların görünümlerinde çok hoş dururken bazı bayanların çok çirkin görünmelerine sebep olabilmektedir. Hafif düzeyde olan çiller, bayanların tatlılığını arttırırken, sayısı çok fazla olan çillerde bir o kadar çekiciliği ortadan kaldırmaktadır. Bundan dolayıdır ki, çillerin doğal olarak sayılarının azaltılması daha güzel bir görünüm yakalanmasını sağlar. Yüzdeki çil oranınızı dengelenmesi için uygulayabileceğiniz aşağıdaki kürler sayesinde, çillerinizin sayısını hafifletebilirsiniz. Ayrıca zayıflamak için kullanmakta olduğunuz lida sayesinde kilo verebilirsiniz. Bu sayede hem kilo verip, hem de güzelliğinizi daha da arttırma olanağı elde edersiniz.
Çillere Karşı Önlem Amacı İle Kullanılabilecek Kürler
  1. Bayır turpunu ince ince kıyınız. Sonra bir kavanozun içine üzüm sirkesi koyup, bayır turpunu içerisine koyup, ağzını sıkıca kapayınız. Bu karışımı bir haftalık bir dinleme süresinde tutunuz. Bir hafta sonunda elde edilen sıvıyı süzdükten sonra, geceleri yatmadan önce ısıttığınız bir tülbent yardımıyla yüze sarınız.
  2. Kızılyaprağın bitkisini yaklaşık olarak yirmi dakika sürecek kadar sıcak suda demlemeye bırakınız. Demlenilen suyu süzünüz ve elde edilen suyu nöbet şekeri yardımı ile tatlandırınız. Daha sonra hergün yemek aralarında bir bardak içiniz.
Lida ve çillere karşı önlem, güzelliğinizin artmasına yardımcı püf noktalar arasındadır. Lida kullanıcılarına bu tür tavsiyeleri de sunmaktayız. Bitkilerin günümüzde cilt güzelliğinde kullanılan yerleri ve önlemleri büyüktür. Bu nedenden dolayı doğal olarak uygulanacak ve çillere karşı önlem olarak sunulabilecek iki farklı kürü sizlerle paylaştık.

0 yorum:

Yorum Gönder