5 Haziran 2012 Salı

Lida Cilt Kırışıklığı Giderici


Fazla kiloların vücudumuz ve cildimiz üzerinde oluşturduğu problem türlerinden bir tanesi olan cilt kırışıklığı, bayanlar tarafından bu problem büyük sonuçlar gösterebilmektedir. Lida cilt kırışıklığı gidericiile beraber kullanıldığında istenilen sonuç daha da güzel bir görünümdür. Lida bu görünümün elde edilmesinde etkilidir. Cilt kırışıklığı giderici hazırlayarak ya da lida jel kullanarak cildinizde meydana gelen kırışıklıkları ortadan kaldırabilirsiniz.
güzel ciltLida, cilt kırışıklıklarını ortadan kaldırabilmeniz için zayıflamanızda ilk kullanacağınız etmendir. Çünkü şişmanlığın neden olduğu ciltteki gerginlik sebebi nedeniyle, cilt kırışıklığıdenilen sorunlar ortaya çıkar. Özellikle hamilelik döneminde bu kadınların vücudunda yoğunlukla görülen sorunlardan biridir. Bu cilt sorunu bayanların güzel vücutların kaybolmasına hatta solmasına sebep olmaktadır. Sizlere bu konumuz içerisinde lidaile beraber cilt kırışıklığı giderici olarak kullanılabilecek bazı önerilerde bulunacağız. Lida, sizi zayıflatırken cildinizin sarkmasını engelleyici özelliğe sahiptir. Yani zayıflarken derinizde ya da vücudunuzda sarkmalar meydana gelmez.
Cilt Kırışıklığı Giderici Tavsiyeleri
1. Suda pelin otunu demleyerek süzünüz. Süzülen pelin otundan elde edilen posaya badem yağı eklenilerek, krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulması gerekir. Hazırlamış olduğunuz bu kremi, gece yatmadan önce cildinize sürmeniz tavsiye edilir.
2. Bir başka cilt kırışıklığı giderici önerimizde, papatya ile gelinciği havanda döverek eziniz. Elde etmiş olduğunuz karışıma, zeytinyağı ekleyerek pomat kıvamına gelinceye kadar yoğurunuz. Hazırlamış olduğunuz bu pomatı cildinizdeki sorunun gidinceye kadar sürülmesi tavsiye edilir.
3. Kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu cilt kırışıklığı giderici tavsiyemizde; hercai menekşeyi suda demleyiniz, ardından bir tülbentle sıkınız. Elde etmiş olduğunuz bu posaya, ek olarak zeytinyağı ve badem yağı ekleyerek krem oluncaya kadar yoğurunuz. Hazırlamış olduğunuz kremi düzenli olarak cildinizin kırışık bölgelerine sürebilirsiniz.
Lida kullanırken, sizlere tavsiyede bulunmuş olduduğumuz cilt yenileyici özelliklere sahip olan uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu sayede daha güzel bir görünüm, kırışıksız bir vücut elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder