5 Haziran 2012 Salı

Lida Zayıflama Hapı Ve Saç Dökülmesini Önlemek


Lida zayıflama hapı kullanan kişilerde oluşabilecek sorunlara karşı tarifler vermeye devam ediyoruz. Lida kullanırken saç dökülmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Fakat erkeklerde ve bayanlarda saç dökülmesi görülebilecek bir sorundur. Lida zayıflama hapı ve saç dökülmesini önlemek başlıklı konumuzda sizlere, lida kullanırken uygulayabileceğiniz bazı tarifleri vererek, normal yaşantı içerisinde sahip olduğunuz saç dökülmesi sorununuza karşı çözüm bulmanıza yardımcı olmak istedik.
saç dökülmesiSaç dökülmesinin kişiler üzerinde bir çok nedeni bulunmaktadır. Başlıca nedeni ırsiyet olarak nitelendirilse de, stresli yaşam tarzı sebebiyle de saç dökülmeleri sıkça meydana gelebilmektedir. Saç dökülmeleri belli hastalıkların sonucunda da meydana gelebilmektedir. Erkeklerde sıklıkla görülen bu sorunun başlıca temellerinden biri de şişmanlıktır diyebiliriz. Bu nedeni ortadan kaldırabilmenin en etkili lida zayıflama hapıkullanmaktan geçmektedir. Lida, şişmanlık sorunu olan bir çok kişinin imdadına koşarak yetişir. Tabi ki, siz onu doğru ve düzenli olarak kullanırsanız. Saç dökülmesi kişilerde meydana gelen stresin sonucu olarak karşımızda fazlasıyla çıkmaktadır. Çok kilolu olan kişilerin daha yoğun stres altında kaldıkları gözlemlenmiştir. Bu stresin yok edilebilmesi için, kişilerin kilo verimlerinin desteklenmesi gerekmektedir. Kilo verimi sırasında kişilerin stres yükünü hafifletebilmek için, hem onları motive etmeli hem de daha net kilo vermelerini sağlayacak yöntemleri belirtmeliyiz. Bu yöntemlerden birini sizler için yukarıda yazmıştık. Lida zayıflama hapı stres sonucu saçı dökülen kişilerin, stres sebebi olan fazla kilolarının başlıca düşmanlarından biridir. Direk olarak hiç bir şekilde saç dökülmesine etki etmese de, dolaylı yoldan saç dökülmesinin engellenmesine destek olmaktadır. Saç dökülmesini önlemek amacıyla kullanabileceğiniz bazı tarifleri aşağıda sizler için verelim.
Saç Dökülmesini Önlemek İçin Tarifler
  • Kurutulmuş olan meneviş yapraklarını dövüp iyice eziniz. Daha sonra kına ile birlikte aynı su içerisinde yaklaşık 20 dakika civarı kaynatınız. Sonra kaynatılmış bu suyu süzünüz. Elde etmiş olduğunuz bu sıvıyı, bir miktar banyo suyuna ilave ediniz ve gün aşırı olarak hazırlamış olduğunuz bu karışımla saçlarınızı yıkayınız.
  • Sirkeli suya bir miktar dövülüp iyice ezilmiş olan sarımsağı ilave edip hafif ateşte birlikte on dakika kadar pişiriniz. Daha sonra bu karışım ile saçlarınızı sık sık yıkayınız ve saçlarınızı tarayınız.
  • Badem yağına, bir miktar fındık kabuklarını yakarak elde edebileceğiniz külleri ilave edip yoğurunuz. Hazırlamış olduğunuz karışım içerisine, şampuan kıvamı elde edene kadar sirke ilave ederek bu karışımı çırpınız. Saç dökülmesini önlemek amacı ile bol bol saçlarınızı bu karışım ile yıkamanız tavsiye edilmektedir.
Siz değerli lida zayıflama hapı kullanıcılarına yukarıdaki çözümleri kullanabilmeleri adına sunmuş bulunmaktayız. Lida zayıflama hapı ve saç dökülmesini önlemek başlıklı yazımızın sizler için umarız yararı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder