5 Haziran 2012 Salı

Lida İle Aynada Yeni Bir Siz Görmeye Hazır Olun!


Kilo problemlerimizden dolayı çoğu zaman kendimizi ayna karşısında seyretmekten iğrenebiliriz. Çünkü fazla kilolarımız sebebi ile kendimizi çirkin ve bakımsız görmekteyiz. Çekiciliğimizi kaybetmiş ve değeri olmayan bir insan hayal ederiz. Lida ile aynada yeni bir siz görmeye hazır olun. Çünkü lida neden zayıflamanız gerektiğini bilen, bu konu da etkisini en iyi şekilde gösteren bir zayıflama ürünüdür.
ayna lida zayıflamaNeden canımız yemek yemek istediğinde ya da iştahımızı çok fazla açan yiyecekler önümüze geldiğinde kendimize engel olamayacağız diye üzülelim ki? Artık önünüze ne kadar fazla yemek dahi konsa bile sahip olduğunuz lida etkisi ile artık bu yemekleri düşlemeyeceksiniz. Kendinizi zorlasanız bile artık yemek yemek sizin için mümkün olmayacak. Neden mi? Çünkü lida çok iyi iştah keser. İnsanların diyet uygularken başarısız olmalarının en büyük sebeplerinden bir tanesi, kendilerinin diyet içerisinde olduklarını bilmelerinden kaynaklıdır. Yani diyet uyguladıklarını bilirler ve kendilerini diyet uygulamak için zorlarlar. Hatta diyetin uygulanması için çok fazla çaba gösterirler. Bu nedenden dolayı diyetin onlara bir faydası olmaz. Bu faydanın olmayışının sebebi kişilerin hep bir zorlama ile birşeyleri yerine getirmeye çalışıyor olmalarından kaynaklıdır. İnsanları bu konu da motive etmek, yaptıkları diyetin farkında olmadan diyet yapabilmelerini sağlar. Bu sayede diyetten keyif alan kişilerin kilo verimlerinde artışlar meydana gelir. Lida da bu konuda aynı etkiyi göstermektedir. Çünkü iştah kesmesi sizin vücudunuza ya da beyninize zorla yaptırdığınız bir etki değildir. Doğal olarak kesilen iştah sayesinde istediğiniz kadar uğraşın yine de canınız yemek yeme isteği gütmeyecektir.
Doğal olarak hem diyet uygulatıp hem de yağlarınızın yakımında etki göstermeye başlayan lida sayesinde aynaya bakmak daha kolay olacaktır. Ayna karşısına geçtiğimizde gördüğümüz bel, göbek ve basen kiloları bizi bir çok kez depresyona sokabilir. Ama lida ile aynada yeni bir siz görmeye hazır olabilirsiniz. Kullanımının kolay olması ve etkilerinin fazlasıyla belirgin olması sebebiyle lida daha çok tercih edilir duruma gelmiştir.
Kullanıcıların bir çoğu kilolarına kafayı takmışlardır. Aynada kendilerine bakarlarken özellikle genel hatlardan incelerler, sanki çok kilo almışlar düşüncesine girebilmektedirler. Hâlbuki bel kalınlığınız kilo alıp almadığınızı en iyi açığa çıkarabilecek anahtar bölgelerden biridir. Buna aynı zamanda basen bölgeleri de eşlik edebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder